Innovatie en Milieu:

Om u een beetje op te hoogte te brengen van de nieuwste innovaties op installatiegebied en installatietechniek en een "groen" milieu, hebben wij voor u deze pagina ingericht:

3-in-1 kraan Modern

De 3-in-1 kraan ‘Modern’ is de nieuwste aanwinst van Daalderop in het assortiment kokend waterkranen. Als enige levert Daalderop deze unieke kraan, waarmee u zowel koud, warm én kokend tapt! Dat biedt de gebruiker comfort, waar men elke dag weer plezier van heeft. De design kraan is goed te combineren bij iedere keukenstijl.

De Close-in Boily is u al langer bekend: de kokend waterboiler die gecombineerd met een speciale kokend waterkraan, in één handomdraai direct kokend water levert. Daalderop maakt het hiermee mogelijk om in een zeer korte tijd een kop thee te zetten of snel eten te bereiden. Heel makkelijk, het bespaart tijd en het is ook nog eens een verrijking van de keuken.

De 3-in-1 kraan maakt direct kokend water ook mogelijk in de bestaande keuken. De kraan past op het bestaande kraangat van de huidige keukenkraan, dus een extra gat is niet nodig!

De 3-in-1 kraan is uitgerust met een (kind)veilige druk-draai-knop met terugslagveer.