Geschiedenis van Daalderop:
 
De eerste geschiedenis van Daalderop werd geschreven met de overname van een stoomkoperdraaierij in 1880 door Johannes Nicolaas Daalderop. De basis van de innovatieve verwarmings- en warmwaterapparatuur van nu, werd al in de jaren dertig gelegd.Vanaf dat moment heeft Daalderop voortdurend gebouwd aan de ontwikkeling van het bedrijf en van de meest uiteenlopende producten. Dit ging niet zonder slag of stoot maar dankzij creatief ondernemerschap slaagde Daalderop er altijd weer in om gesterkt uit moeilijke periodes te komen. Die creativiteit en het innovatieve karakter is kenmerkend voor het Daalderop van nu.
 
 
Kwaliteitsproducten:
 
Behalve marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige warmwaterapparatuur in Nederland, is Daalderop toonaangevend leverancier van innovatieve verwarmingsapparatuur in binnen- en buitenland. De unieke producten worden wereldwijd verkocht vanwege een goede technische kwaliteit. In het productieproces worden componenten en producten getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Naast fabrikant van de bekende Hoog Rendement combiketels, fabriceert en verkoopt Daalderop o.a. ook compacte keukenboilers, energiezuinige electroboilers, zonneboilers, 3-in-1 kokend water kraan en Ultra Hoog Rendement Combiketels. Allemaal betrouwbare en innovatieve kwaliteitsproducten met oog voor comfort, milieu en tegen een redelijke prijs.
 

Van EDI- naar ID-Dealer:
 
Zoals al benoemd staan wij als installatiebedrijf voor kwaliteit, net zoals het bedrijf Daalderop. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen heeft Daalderop in 2004 een speciaal concept  bedacht: Het zogenaamde EDI-schap oftewel Erkend Daalderop Installateur. Een installateur ontvangt, na het volgen van een technische training, een EDI-certificaat als deze installateur de training naar behoren afsluit.
 

Voor de klant houdt het in dat als u uw Daalderop CV-Combiketel door een erkend installateur laat plaatsen, u 5 jaar gratis All-in garantie krijgt. Dat betekent dat, indien binnen die periode van 5 jaar een onderdeel vervangen moet worden, u géén voorrijdkosten, géén uurloon en géén onderdelen betaalt! 

Sinds enige tijd is de naam van het Dealerschap veranderd naar ID-Dealer (Itho-Daalderop Dealer, dit in verband met de fusie tussen Daalderop en Itho. Voor de klant betekent dit een andere naam maar dezelfde vertrouwde service.

 

Waarom een Daalderop CV-(Combi)ketel?
  • Héél véél warm water, u kunt op meerdere punten tegelijkertijd warm water tappen zodat u nooit meer onder een koude douche staat als uw medebewoner een andere kraan opendraait.
  • Géén wachttijd voor het warm water en een flinke straal.. 
  • Daalderop heeft als enigste merk een tweede CV-Circuit : u kunt uw vloerverwarming/radiatoren van de badkamer hierop aansluiten zodat u alleen die betreffende ruimte/radiator kunt verwarmen zonder meteen uw hele huis te moeten verwarmen.
  • Tegelijkertijd centrale verwarming en warm water mogelijk 
  • 5 jaar gratis All-in garantie (op uurloon, onderdelen én voorrijdkosten!)
  • Zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding
  • Hoog rendement op CV en tapwater.
 

voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de gegevens op de pagina "bedrijfsgegevens"