Onderhoud: 
 
Uw CV-(Combi)ketel is het hart van uw woning. Deze zorgt ervoor dat warm water getransporteerd wordt naar de radiatoren of kraan van de door u gewenste ruimte.
 
U kunt zich wellicht voorstellen dat een goede “verzorging” onmisbaar is voor uw hart, datzelfde geld uiteraard ook voor uw ketel.
 
Het jaarlijks onderhoud is ervoor om uw ketel optimaal te laten functioneren en komt tevens ten goede aan de lange levensduur van uw toestel. Wij geven zeker het advies om uw ketel (bij de meeste modellen) jaarlijks te laten onderhouden. 
 
Ook uw verzekeraar stelt eisen aan het onderhoud van gastoestellen (b.v. ook uw gaskooktoestel). Raadpleeg uw eigen verzekeringspolis.

Natuurlijk dragen wij graag de zorg voor uw toestel, maar bij ons bepaalt u zelf de duur van uw contact. U kunt ten alle tijden uw contract opzeggen als u dat wenst. 

N.B.: het niet verplicht om uw toestel door de Dealer die het toestel geplaatst heeft te laten onderhouden, echter vervalt dan wel de (gratis) garantie.

De kosten van een Onderhoudscontract voor een CV-(Combi)ketel, Gashaard en Airco zijn €60,50 per toestel incl. BTW.

Voor een Boiler, Geiser en Mechanische Ventilatie zijn de kosten €35,50 per toestel incl. BTW.

(Beiden exclusief  evt te vervangen onderdelen en kilometrage-vergoeding indien u woonachtig bent buiten gemeente Grave)

Voor genoemde bedragen wordt uw toestel gereinigd, de gegevens worden beheerd en u ontvangt u een bewijs van onderhoud. Wij nemen zelf contact met u op voor het periodiek onderhoud. 

Voor informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefoonnummer